PBS on 3rd day

Wednesday, 25 March 2009

22 Mac 2009
merempit dari rumah ke KL
entah mcm mana bleh drift plak kat tol JELAPANG
haha. sendiri buat sendiri tanggung la.
sampai ja kat KL terus kemas barang.
bergerak ke DAMANSARA.
tapi sebelum tu jumpa la sepupu si senior ni.
sembang2 & makan2 di velo dulu.
malam dlm kol 9 baru gerak ke DAMANSARA.
sesat la sikit.
si pembawa jalan yang bwk. huhu.
tiba2 ja kat sekolah, cari rumah cikgu.
kami tumpang rumah cikgu.
nama beliau Redzuan.
atau nama famous beliau RANGGA.
beliau merupakan cikgu pj.
kawan beliau yang merupakan cikgu pn ada jgk.
nama beliau Wan Arnizan.
merupakan cikgu sains.
akhirnya, kemas2 n bersedia utk PBS.
23 Mac 2009
excited gila pegi sekolah
bangun awal tu. kol 5.30 pagi.
mandi2, masak kopok lekor sbgai breakfast.
aritu mmg follow cikgu berdua tu la.
mmg taktau nk watpa pn.
pi pejabat isi kedatangan.
guru besar pn takda.
beliau byk urusan di luar.
selama tiga hari.
so kami berurusan dengan PK Kokurikulum ja.
pagi tu ada perhimpunan.
mmg nervous tu mmg ada.
haha. cam tak caya ja budak2 pggl cikgu.
ada yang pggl abg.
mmg melilau la pagi tu.
orientasi satu sekolah.
mula2 makan dulu.
nasihat dari cikgu.
mesti makan sebelum murid2 rehat.
kalo tak takda lauk.
haha. aritu mmg excited.
masuk pejabat 4 5 kali.
ada la budak dari institut lain.
2 0rang. dari Melayu Melaka.
depa dari kos pra sekolah.
aritu jugak, aku dapat tau seorang dari depa ni anak cikgu kat sini.
mak ayah mengajar kat sini. ahdoi.
sampai pukul 12 dah boring taktau nak watpa dah.
yela. minggu ni murid2 exam.
memang dok rilek jela.
23 Mac 2009
ari kedua.
seperti biasa. pegi tanda kedatangan n pegi perhimpunan.
pastu? taktau nak watpa. melilau lagi...
tapi arini byk buat temuramah dengan PK.
so tak la rasa bosan sgt.
sampai pukul 11 lebih mmg dah taktau nak watpa.
boring ja... sampai la kol 2.
mereka ni ada unit beruniform.
melihat seniorku mengajar kawad.
haha. lawak gila..
24 Mac 2009
hari ini.
seperti semalam.
pegi tanda kedatangan n pegi perhimpunan.
lepas tu pegi makan. mengikut nasihat cikgu. hehe
arini agak menarik. ada cikgu senior belanja.
lepas makan taktau nak watpa.
so ni yang aku lepak kt bilik access sambil blogging ni.
haha.

4 comments:

Khalil Mustapa said...

halamak dome!
dah ada org pggl cikgu!
:DD
bangga aku dgn hang

mind.vs.thinker.vs.heart said...

haha
:D

farha ni said...

eh buat dgn siapa?

mind.vs.thinker.vs.heart said...

mister mahir.
ang wat pbs ngn spa?

Design of http://infintyskins.blogspot.com/ | To http://infintyskins.blogspot.com/ by infintyskins.blogspot.com/